Κλείσε online το ραντεβού σου με προκαταβολή 50€

Τα ραντεβού κλείνονται ηλεκτρονικά με προκαταβολή και η αποπληρωμή γίνεται την ημέρα της εφαρμογής.

Στις τιμές περιλαμβάνεται ΦΠΑ 24%.

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Είναι απαραίτητες 2 εφαρμογές για το επιθυμητό αποτέλεσμα!

Κλείσε σήμερα και το Retouch Appointment!

Eyebrows Τρίχα-Τρίχα

310€

Διάρκεια: 3 ώρες

Η τεχνική τρίχα-τρίχα επιτυγχάνει γεμάτα, τέλεια διαμορφωμένα φρύδια για φυσική εμφάνιση. Η τεχνική απευθύνεται σε όσους θέλουν μια λύση μακράς διαρκείας για να πυκνώσουν και να οριοθετήσουν τα φρύδια τους. Η Μαρία Λούκα μπορεί να αναδομήσει με επιτυχία ανύπαρκτα φρύδια, να γεμίσει αραιές περιοχές και να πυκνώσει τα αδύνατα φρύδια.

Eyebrows Ombre

310€

Διάρκεια: 3 ώρες
Αυτή η τεχνική σκίασης με το εφέ πούδρας, μας δίνει τη δυνατότητα να διορθώσουμε φρύδια τα οποία ίσως έχουν αρκετή τρίχα αλλά τους λείπει το σχήμα και η ένταση. Με την τεχνική αυτή μπορούμε να αλλάξουμε το χρώμα που θέλουμε και να τονίσουμε το βλέμμα, να καδράρουμε τα μάτια με πιο γεμάτα φρύδια, σαν να τα έχουμε μακιγιάρει ελαφριά.

Eyebrows Combination

330€

Διάρκεια: 3 ώρες
Με συνδυασμό της τεχνικής σκίασης και της τεχνικής τρίχα-τρίχα μπορούμε όχι μόνο να γεμίσουμε και βελτιώσουμε το χρώμα των φρυδιών σας, αλλά να τραβήξουμε μεμονωμένες τρίχες στο δέρμα. Αυτό μας επιτρέπει να επαναπροσδιορίσουμε τα φρύδια σας, δημιουργώντας μια εκπληκτική, φυσική εμφάνιση, φροντίζοντας να είναι γεμάτα και απόλυτα συμμετρικά.

Brow Tattoo for Men

250€

Διάρκεια: 3 ώρες
Η μικρομελάγχρωση και οι ημιμόνιμες θεραπείες για άνδρες μπορούν να αποκαταστήσουν τα κοντά, αραιά φρύδια, να καθορίσουν διακριτικά ή να διορθώσουν το σχήμα.Η Μαρία Λούκα είναι έμπειρη στο σχεδιασμό θεραπειών φυσικού μακιγιάζ, που βοηθούν τους άντρες να φαίνονται νεότεροι, πιο φρέσκοι και πιο ελκυστικοί, χωρίς καμία εμφανή αλλαγή στην εμφάνισή τους.

Eyelash Enhancement

230€

Διάρκεια: 2 ώρες

Μεταξύ κάθε βλεφαρίδας τοποθετούνται μικρο-καθοριστικά σημεία χρωστικής ουσίας για να δώσουν το αποτέλεσμα μιας πληρέστερης γραμμής βλεφαρίδων. Μια θεραπεία τατουάζ με ημιμόνιμο eyeliner στη γραμμή των βλεφάρων θα τονίσει τα μάτια σας, θα ενισχύσει το σχήμα τους και θα δώσει όγκο, κάνοντας τις βλεφαρίδες να φαίνονται πιο πυκνές και γεμάτες.

Fine Eyeliner

250€

Διάρκεια: 3 ώρες

Σε αυτήν την εφαρμογή τοποθετείται χρωστική ουσία ανάμεσα στις βλεφαρίδες και επεκτείνεται μέχρι την κορυφή της γραμμής των βλεφαρίδων, δίνοντάς σας το ισοδύναμο ενός λεπτού eyeliner. Με απόλυτη ακρίβεια και φροντίδα από την Μαρία Λούκα θα έχετε ένα διακριτικό, ανανεωμένο, νεανικό φινίρισμα που είναι κολακευτικό σε όλα τα σχήματα ματιών.

Thick Eyeliner

280€

Διάρκεια: 3 ώρες
Σε αυτήν την εφαρμογή τοποθετείται χρωστική ουσία μεταξύ των βλεφαρίδων και η γραμμή επεκτείνεται πέρα ​​από τη γραμμή των βλεφαρίδων για να δώσει το αποτέλεσμα όπως ενός χοντρού eyeliner με μολύβι. Αυτό είναι κλασικό αλλά και τολμηρό παχύ eyeliner τατουάζ υψηλής ακρίβειας που χτίζεται από λεπτό στο εσωτερικό μάτι έως παχύ και φτερωτό στην εξωτερική άκρη.

Ombre Lips

310€

Διάρκεια: 3 ώρες
Με λεπτό περίγραμμα καθορίζουμε το περίγραμμα των χειλιών και με στρώματα σκίασης γεμίζουμε περισσότερο τα εξωτερικά άκρα των χειλιών, ενώ το χρώμα γίνεται σταδιακά πιο διαφανές προς το κέντρο, προσθέτωντας έτσι όγκο στα χείλη. Ιδανική θεραπεία για γυναίκες που θέλουν να καταπολεμήσουν τα σημάδια γήρανσης, καθώς αποκαθιστά το τόξο του έρωτα και δημιουργεί ένα νεανικό φινίρισμα που διαρκεί.

Full Lip Blush or Color

310€

Διάρκεια: 3 ώρες
Το Lip Blush ειναι μια τεχνική που αναμειγνύει το χρώμα στα χείλη με περισσότερη ή λιγότερη αδιαφάνεια, ανάλογα με το τι θέλετε. Καλύπτει ομοιόμορφα ολόκληρα τα χείλη αλλά το περίγραμμα δεν είναι τόσο καθαρά καθορισμένο όσο με το Full Lip Color. Στο Full Lip Color καθορίζουμε περίγραμμα που μιμείται το lip liner και γεμίζουμε ολόκληρη την επιφάνεια των χειλιών, έτσι ώστε να φαίνονται σαν να φοράτε κραγιόν.

Lip Neutralization

310€

Διάρκεια: 3 ώρες
Η θεραπεία Lip Neutralization απευθύνεται σε άτομα με φυσικά πιο σκούρα χείλη ή σε αυτά που έχουν ένα μελανό χρώμα λόγω συσσωρευμένης μελανίνης. Είναι μια μοναδική και σταδιακή διαδικασία που εξομαλύνει τον τόνο των χειλιών και φωτίζει ελαφρώς τα σκούρα χείλη. Ο στόχος είναι να εξουδετερώσει το μελανό χρώμα και να δημιουργήσει έναν ομοιόμορφο φυσικά ροζ χρωματικό τόνο.

Hyaluron Pen

125€

Διάρκεια: 30 Λεπτά
Το Hyaluron Pen είναι μια νέα, απόλυτα ασφαλής υπηρεσία που χρησιμοποιεί ροή αέρα για να περάσει μόρια νανοκλίμακας Υαλουρονικού Οξέος απευθείας στα ανώτερα στρώματα της επιδερμίδας χωρίς τη χρήση παραδοσιακών βελονών ή ενέσεων! Υπηρεσία χωρίς πόνο, γρήγορη κι ιδανική για όσους φοβούνται ή νοιώθουν άβολα με τις βελόνες αλλά θέλουν άμεσο αποτέλεσμα που διαρκεί 6-8 μήνες.

3D Areola Reconstruction

1η Συνεδρία : 3 ώρες

350€

Η τρισδιάστατη αυτή τεχνική αυτή μας επιτρέπει να δημιουργήσουμε φυσικά τατουάζ θηλής 3D με εντυπωσιακά αληθοφανή αποτελέσματα που βοηθούν τους ασθενείς που έχουν υποστεί καρκίνο του μαστού και μαστεκτομή να αισθάνονται ξανά ο εαυτός τους. Για το αληθοφανές 3D αποτέλεσμα χρειάζονται 2 συνεδρίες και η κάθε συνεδρία αφορά σε 1 θηλή.
Η ανακατασκευή θηλής απευθύνεται και σε άτομα που έχουν κάνει χειρουργικές επεμβάσεις μείωσης και ανύψωσης στήθους, χειρουργικές επεμβάσεις γυναικομαστίας και διαδικασίες αλλαγής φύλου πριν και μετά.
Έχουμε αναπτύξει κι εξελίξει τις πρωτοποριακές μας τεχνικές εδώ και χρόνια και ως αποτέλεσμα είναι όλες ασφαλείς, αποτελεσματικές και πλήρως προσαρμοσμένες στη μοναδική σας κατάσταση.

3D Areola Reconstruction

2η Συνεδρία : 1,5 ώρες

150€

Σε αυτή την συνεδρία ολοκληρώνεται η τρισδιάστατη απεικόνιση της θηλής. Το άκρως εντυπωσιακό αποτέλεσμα δεν διαφέρει καθόλου οπτικά από μια πραγματική θηλή και το θέαμα πια στον καθρέφτη σας θα σας ανακουφίσει από την όποια ταλαιπωρία της ασθένειας και θα ανακτήσετε επιτέλους την αυτοπεποίθηση σας.

PMU Removal

Διάρκεια 1 ώρα :

75€

Απαλλαγείτε από ανεπιθύμητες εφαρμογές μόνιμου μακιγιάζ με το PMU Professional Remover. Μια ασφαλής κι ανώδυνη τεχνική για την αφαίρεση όλων των χρωμάτων σε ευαίσθητες περιοχές, χωρίς αναισθησία με υψηλή αποτελεσματικότητα. Είναι οργανικό προϊόν με φυσικά συστατικά υψηλής ποιότητας, χωρίς οξέα και δεν προκαλεί απώλεια τριχών, δεν δημιουργεί ουλές, ούτε εφελκίδα. Μπορεί να γίνει νέα εφαρμογή μόνιμου μακιγιάζ μετά από 1 μήνα.

Αποκατάσταση Ουλής

Διάρκεια 1 ώρα :

180€

Οι ουλές στο σώμα και το πρόσωπό σας μπορεί να σας κάνουν να νιώθετε ατελείς, άβολα και με έλλειψη αυτοπεποίθησης. Τα τατουάζ καμουφλάζ ουλής είναι μακροπρόθεσμες λύσεις για την κάλυψη των ουλών, που επιτυγχάνονται μέσω της έγχυσης χρωστικής ουσίας στους ουλώδεις ιστούς. Χρησιμοποιώντας χρώματα και εξοπλισμό υψηλής ποιότητας, εμφυτεύουμε επιδέξια έγχρωμα κουκίδες στην ουλή σας, μιμούμενοι τον τόνο του δέρματός σας και αναμειγνύοντας την ουλή σας στο περιβάλλον δέρμα.

Αποκατάσταση Ουλής

Διάρκεια 30 λεπτά :

125€

Οι ουλές στο σώμα και το πρόσωπό σας μπορεί να σας κάνουν να νιώθετε ατελείς, άβολα και με έλλειψη αυτοπεποίθησης. Τα τατουάζ καμουφλάζ ουλής είναι μακροπρόθεσμες λύσεις για την κάλυψη των ουλών, που επιτυγχάνονται μέσω της έγχυσης χρωστικής ουσίας στους ουλώδεις ιστούς. Χρησιμοποιώντας χρώματα και εξοπλισμό υψηλής ποιότητας, εμφυτεύουμε επιδέξια έγχρωμα κουκίδες στην ουλή σας, μιμούμενοι τον τόνο του δέρματός σας και αναμειγνύοντας την ουλή σας στο περιβάλλον δέρμα.

Retouch Appointments

PMU retouch

125€

30-45 ημέρες μετά την αρχική εφαρμογή. Απαραίτητη συνεδρία για διορθώσεις και τελειοποίηση του αποτελέσματος.

Διάρκεια: 2 ώρες

Details PMU retouch

125€

Εώς και 30 ημέρες μετά τη 2η εφαρμογή. Συνεδρία για εσάς που ακόμη και μετά το retouch, θέλετε μικρές διορθώσεις προκειμένου να δείχνει αψεγάδιαστο το μόνιμο μακιγιάζ σας. 

Διάρκεια: 2 ώρες

PMU Ετήσιο retouch

180€

12-15 μήνες μετά την αρχική εφαρμογή. Απαραίτητη συνεδρία για την ανανέωση και διατήρηση του αρχικού αποτελέσματος.

Διάρκεια: 2,5 ώρες

Aftercare

ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΓΙΑ ΤΑ ΦΡΥΔΙΑ:
Την πρώτη μέρα, μέχρι το βράδυ, ταμπονάρετε ελαφρώς τα φρύδια σας κάθε 30-60 λεπτά με νωπό βαμβάκι ή αποστειρωμένη γάζα. Τη δεύτερη μέρα συνεχίζετε να ταμπονάρετε 3 φορές την ημέρα με ελάχιστα νωπό βαμβάκι ή γάζα και εφαρμόζετε ταμποναριστά λίγη αναπλαστική κρέμα η οποία σας δίνεται από εμας. (Αφού πρώτα την γυαλίσετε στα δαχτυλα να φύγει το έντονο ασπρο της). Για όσους έχουν λιπαρή επιδερμίδα η κρέμα συνιστάται μονο 1 φορά την ημέρα ή και καθόλου. Για όσους έχουν ξηρή και αφυδατωμένη επιδερμίδα η κρέμα συνιστάται 1 με 2 φορές την ημέρα μέχρι να σταματήσουν να ξεφλουδίζουν.
Σημαντικό για τις 3 πρώτες μέρες είναι να αποφύγετε εντελώς το καυτό μπάνιο, τον ατμό και ο,τι άλλο προκαλεί έντονη εφίδρωση. Αποφύγετε το νερό και λουστείτε ξεχωριστά από το σώμα μέχρι να ξεφλουδίσουν τελείως. Αν η επούλωση σας πάρει πάνω απο 10 ημέρες, μπορείτε να ρίξετε νερό στην περιοχή από την 11η ημέρα.

ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ EYELINER:
Εφαρμόστε αμέσως μετά την εφαρμογή 1-2 φορές ελάχιστη ποσότητα από αντιβιοτική κρέμα, με καθαρή μπατονέτα ή καλά πλύμμένα δάχτυλα. Αποφύγετε το απευθείας νερό για 4-5 ημέρες και λουστείτε ξεχωριστά από το σώμα μέχρι να υποχωρήσει το ήπιο ξεφλούδισμα. Μπορείτε να εφαρμόζετε μια καθαρή παγοκύστη 3-4 φορές την ημέρα για όσο το χρειάζεστε.

ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΓΙΑ ΤΑ ΧΕΙΛΗ:
Εφαρμόστε 3-4 φορές την ημέρα την αναπλαστική κρέμα για τα χείλη, η οποία σας δίνεται, πάντα λίγη ποσότητα με καθαρή μπατονέτα ή καλά πλύμμένα δάχτυλα. Μπορείτε να χρησιμοποιείτε εναλλάξ ένα δικό σας Lip Balm, αν αυτό σας ανακουφίζει. Το μακιγιάζ στα χείλη απαγορεύεται αυστηρά για 5 ημέρες.
Σημαντικό να πλένεστε γύρω από την περιοχή και δεν χρησιμοποιείτε καθόλου απευθείας νερό για 4-5 ημέρες έως να ξεφλουδίσουν τελείως. Για να πλύνετε τα δόντια σας με ασφάλεια, εφαρμόστε στα χείλη αρκετή βαζελίνη (για μόνωση) την οποία αφαιρείτε ταμποναριστά μετά το ξέπλυμμα.

Να θυμάστε πάντα ότι η τήρηση των οδηγιών για τη σωστή φροντίδα και περιποίηση θα μας δώσει το επιθυμητό τελικό αποτέλεσμα!

ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΓΙΑ ΘΗΛΗ ΣΤΗΘΟΥΣ:

Τις πρώτες 7 ημέρες αφήνετε την αυτοκόλλητη προστατευτική ταινία πάνω στη θηλή. (Μέσα στη φαρμακευτική ταινία κρατώνται τα υγρά του σώματος που εκκρίνονται κι είναι απαραίτητα για την επούλωση.
Αφαιρείτε την ταινία μετά τις 7 ημέρες κι εφαρμόζετε λίγη βαζελίνη 2 φορές την ημέρα. Μπορείτε να εφαρμόζετε εναλλάξ λίγη αναπλαστική ή ενυδατική κρέμα για όσο καιρό τη χρειάζεστε και σας ανακουφίζει.
Σημαντικό είναι μετά τις 7 ημέρες , όταν αφαιρέσετε την ταινία, για 2-3 ημέρες μπορείτε να πλυθείτε στην περιοχή, αλλά να μην χρησιμοποιήσετε αφρόλουτρο παρά μόνο καθαρό νερό.

ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΟΥΛΗΣ :

Είναι σημαντικό να προστατέψουμε την περιοχή με μία διάφανη φαρμακευτική μεμβράνη που αναπνέει. Μπορούμε να ρίξουμε μόνο νερό για τις τρεις πρώτες μέρες χωρίς αφρόλουτρο και να κάνουμε αλλαγή τις αυτοκόλλητες ταινίες μετά την δεύτερη την μέρα. Από την τρίτη μέρα και έπειτα μπορούμε να έχουμε ανοιχτή την περιοχή που δουλέψαμε χωρίς κάποιο προστατευτικό φιλμ. Ενυδατώνετε την περιοχή 1 με 2 φορές την ημέρα με λίγη αναπλαστική κρέμα, πάντα χρησιμοποιώντας πολύ λίγη ποσότητα. Όταν δεν υπάρχει πλέον άλλο ξεφλούδισμά στην περιοχή, μπορούμε να πλυθούμε κανονικά. Αν χρειάζεται κι άλλη εφαρμογή μπορεί να γίνει μετά από τουλάχιστον 5 εβδομάδες.