Seminars & Online Courses

Εάν ο στόχος σου είναι μια καριέρα στον τομέα του μόνιμου μακιγιάζ, τα Σεμινάρια της Μαρίας Λούκα θα σου δώσουν τις απαραίτητες γνώσεις και πρακτικές δεξιότητες για να εκπληρώσεις τις φιλοδοξίες σου.
Τα μαθήματα είναι κατάλληλα για εντελώς αρχάριους καθώς και για όσους έχουν κάποια εμπειρία που θέλουν να βελτιώσουν τις δεξιότητές τους.
Θα μπορείς να προσφέρεις υπηρεσίες Αισθητικού Ημιμόνιμου Μακιγιάζ για φρύδια, χείλη, eyeliner και υπηρεσίες Ιατρικού Ημιμόνιμου Μακιγιάζ σε άτομα που θέλουν να διορθώσουν ατέλειες κι αλλοιώσεις στην εμφάνιση τους οι οποίες έχουν προκύψει από χειρουργικές επεμβάσεις ή δερματολογικές ασθένειες.

Κλείσε τώρα τη θέση σου μόνο με προκαταβολή

One Day Private Workshop for Professionals
Διάρκεια: 7 ώρες

870€

Εκπαιδευτικό μονοήμερο σεμινάριο για επαγγελματίες στο χώρο του ημιμόνιμου μακιγιάζ, πάνω σε νέες τεχνικές, με το τελευταίας τεχνολογίας μηχάνημα PMU, όπως και τις πιο σύγχρονες βελόνες & χρωστικές. Επίδειξη σε πραγματικές συνθήκες εργασίας, με πρακτική εξάσκηση πάνω σε κανονικά μοντέλα.
book your place

3 DAYS – Private Workshop
on latest PMU Lip Techniques

Διάρκεια: 24 ώρες

2.480€

2 μέρες εκπαίδευσης (18 ώρες) με πρακτική εξάσκηση σε πραγματικά μοντέλα πάνω στις πιο σύγχρονες τεχνικές ημιμόνιμου μακιγιάζ χειλιών: Lip Liner, Lip Blush, Ombre Lip, καθώς και διορθωτική δουλειά πάνω σε παλαιότερα τατουάζ χειλιών.
Η 3η μέρα του σεμιναρίου λαμβάνει χώρα 1 μήνα μετά τις 2 αρχικές του μέρες εκπαίδευσης. Η μέρα αυτή είναι αφιερωμένη στην εκπαίδευση πάνω στη διαδικασία της ανανέωσης της δουλειάς που έχει ήδη γίνει (touch-ups), όπως και στη 2η θεραπεία που παρέχουμε σε όλους τους πελάτες μας, ώστε να τελειοποιήσουμε και να οριστικοποιήσουμε το αποτέλεσμα. Η εξάσκηση γίνεται όπως πάντα, πάνω σε πραγματικό μοντέλο, και απαντάμε σε όλες σας τις ερωτήσεις.

Παρέχεται Πιστοποιητικό Παρακολούθησης.

book your place
Private 30HR Workshop
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Διάρκεια: 30 ώρες

3.100€

Εκπαιδευτικό σεμινάριο για επαγγελματίες στο χώρο του ημιμόνιμου μακιγιάζ, πάνω σε νέες τεχνικές, με το τελευταίας τεχνολογίας μηχάνημα PMU, όπως και τις πιο σύγχρονες βελόνες & χρωστικές. Επίδειξη σε πραγματικές συνθήκες εργασίας, με πρακτική εξάσκηση πάνω σε πραγματικά μοντέλα.
BONUS: Μια μέρα, 1 μήνα μετά το τέλος του αρχικού εργαστηρίου, συναντιόμαστε ξανά και κάνουμε εξάσκηση πάνω στη διαδικασία της ανανέωσης της δουλειάς που έχει ήδη γίνει (touch-ups). Η εκπαίδευση πραγματοποιείται πάνω σε κανονικό μοντέλο και απαντάμε όλες σας τις ερωτήσεις.

Παρέχεται Πιστοποιητικό Παρακολούθησης.

book your place

3D Areola Reconstruction Private Workshop

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Διάρκεια: 18 ώρες

1.870€

Εκπαιδευτικό 2ήμερο σεμινάριο στην αποκατάσταση θηλής με μέθοδο τρισδιάστατης απεικόνισης. Επίδειξη σε πραγματικές συνθήκες εργασίας, με πρακτική εξάσκηση πάνω σε πραγματικά μοντέλα.
BONUS: Μια μέρα, 1 μήνα μετά το τέλος του αρχικού εργαστηρίου, συναντιόμαστε ξανά και κάνουμε εξάσκηση πάνω στη διαδικασία της ανανέωσης της δουλειάς που έχει ήδη γίνει (touch-up). Η εκπαίδευση πραγματοποιείται πάνω σε κανονικό μοντέλο και απαντάμε όλες σας τις ερωτήσεις.

Παρέχεται Πιστοποιητικό Παρακολούθησης.

book your place

Στις τιμές περιλαμβάνεται ΦΠΑ 24%.
Οι θέσεις  κλείνονται ηλεκτρονικά με προκαταβολή και η αποπληρωμή γίνεται κατόπιν συνεννόησης.

ABOUT

Η Μαρία Λούκα είναι Πιστοποιημένη Μικροδερμογράφος και Εκπαιδεύτρια, εξαιρετικά έμπειρη στην τέχνη του Iατρικού και του Μόνιμου Μακιγιάζ. Έχει τελειοποιήσει την τεχνική της έχοντας ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο για να εκπαιδευτεί δίπλα σε ορισμένους από τους καλύτερους Grand Masters του πλανήτη.
Οι υπηρεσίες της παρέχονται σε σύγχρονο, ειδικά διαμορφωμένο χώρο, στη Γλυφάδα, τηρώντας αυστηρά όλους τους κανόνες υγιεινής και ασφάλειας, δίνοντας ιδιαίτερο βάρος στην ποιότητα και τη τεχνολογία των υλικών, χρησιμοποιώντας πάντα τον καλύτερο δυνατό εξοπλισμό. Βασική της αρχή είναι να προσφέρει τη γνώση και την εμπειρία της σε συνάρτηση με τις δικές σας ανάγκες, αφιερώνοντας τον απαραίτητο χρόνο, με σεβασμό πάντα στις επιθυμίες σας!

Πολλές από τις μαθήτριες της είναι ήδη επιτυχημένες τεχνίτριες στον χώρο του PMU.

What they say...

Online Courses

Perfect Lips

350€

Video με αναλυτικές οδηγίες βήμα προς βήμα για τους συνδυασμούς διαφορετικών τεχνικών,  για να έχετε το τέλειο αποτέλεσμα στα χείλη σε κάθε εφαρμογή. Δυνατότητα παρακολούθησης έως  2 μήνες!

Παρέχεται Πιστοποιητικό Παρακολούθησης

Διάρκεια: 3 ώρες

3D Areola Reconstruction

700€

Εκπαιδευτικό σεμινάριο με video και αναλυτικές οδηγίες βήμα προς βήμα για την τρισδιάστατη αποκατάσταση θηλής από την master Sherah Juarez.

Δυνατότητα παρακολούθησης έως  3 μήνες!

Παρέχεται Πιστοποιητικό Παρακολούθησης

Διάρκεια: 5 ώρες

Perfect Brows

400€

Εκπαιδευτικό Σεμινάριο με Video με αναλυτικές οδηγίες βήμα προς βήμα για να έχετε το τέλειο αποτέλεσμα στα φρύδια με συνδυαστικές τεχνικές.

Δυνατότητα παρακολούθησης έως  2 μήνες!

Παρέχεται Πιστοποιητικό Παρακολούθησης

Διάρκεια: 4 ώρες

Για να μάθετε περισσότερα καλέστε στο 213 0383093 ή στο 6936 516603, ή συμπληρώστε την παρακάτω ηλεκτρονική φόρμα επικοινωνίας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας αμέσως.