Μόνιμο Μακιγιάζ

Το Μόνιμο Μακιγιάζ απευθύνεται σε άτομα που θέλουν να τονίσουν τα φυσικά χαρακτηριστικά τους, να διορθώσουν ασυμμετρίες κι ατέλειες, άτομα που θέλουν να κερδίσουν χρόνο από το καθημερινό μακιγιάζ, άτομα με αλλεργία σε καλλυντικά, αθλητές, όπως επίσης είναι σημαντικό σε περιπτώσεις μετά από χημειοθεραπείες, αλλωπεκίασης καθώς και σε αυτούς που έχουν κινητικά προβλήματα, αστάθεια χεριών και σε αυτούς που δεν έχουν καλή όραση. Οι εφαρμογές γίνονται στα φρύδια, στη γραμμή των βλεφάρων και στα χείλη. Χρειάζονται 2 συνεδρίες και η διάρκεια είναι 2-5 χρόνια αναλόγως το δέρμα. Για τη σωστή διατήρηση χρειάζεται retouch σε 12-18 μήνες.

Κλείσε online το ραντεβού σου με προκαταβολή 50€

Eyebrows Τρίχα-Τρίχα

310€

Διάρκεια: 3 ώρες

Η τεχνική τρίχα-τρίχα επιτυγχάνει γεμάτα, τέλεια διαμορφωμένα φρύδια για φυσική εμφάνιση. Η τεχνική απευθύνεται σε όσους θέλουν μια λύση μακράς διαρκείας για να πυκνώσουν και να οριοθετήσουν τα φρύδια τους. Η Μαρία Λούκα μπορεί να αναδομήσει με επιτυχία ανύπαρκτα φρύδια, να γεμίσει αραιές περιοχές και να πυκνώσει τα αδύνατα φρύδια.

Eyebrows Ombre

310€

Διάρκεια: 3 ώρες

Αυτή η τεχνική σκίασης με τη διαβάθμιση στο εφέ πούδρας, μας δίνει τη δυνατότητα να διορθώσουμε φρύδια τα οποία ίσως έχουν αρκετή τρίχα αλλά τους λείπει το σχήμα και η ένταση. Με την τεχνική αυτή μπορούμε να αλλάξουμε το χρώμα που θέλουμε και να τονίσουμε το βλέμμα, να καδράρουμε τα μάτια με πιο γεμάτα φρύδια, σαν να τα έχουμε μακιγιάρει ελαφριά.

Eyebrows Combination

330€

Διάρκεια: 3 ώρες
Με συνδυασμό της τεχνικής σκίασης και της τεχνικής τρίχα-τρίχα μπορούμε όχι μόνο να γεμίσουμε και βελτιώσουμε το χρώμα των φρυδιών σας, αλλά να τραβήξουμε μεμονωμένες τρίχες στο δέρμα. Αυτό μας επιτρέπει να επαναπροσδιορίσουμε τα φρύδια σας, δημιουργώντας μια εκπληκτική, φυσική εμφάνιση, φροντίζοντας να είναι γεμάτα και απόλυτα συμμετρικά.

Brow Tattoo for Men

250€

Διάρκεια: 3 ώρες
Η μικρομελάγχρωση και οι ημιμόνιμες θεραπείες για άνδρες μπορούν να αποκαταστήσουν τα κοντά, αραιά φρύδια, να καθορίσουν διακριτικά ή να διορθώσουν το σχήμα.Η Μαρία Λούκα είναι έμπειρη στο σχεδιασμό θεραπειών φυσικού μακιγιάζ, που βοηθούν τους άντρες να φαίνονται νεότεροι, πιο φρέσκοι και πιο ελκυστικοί, χωρίς καμία εμφανή αλλαγή στην εμφάνισή τους.

Eyelash Enhancement

230€

Διάρκεια: 2 ώρες

Μεταξύ κάθε βλεφαρίδας τοποθετούνται μικρο-καθοριστικά σημεία χρωστικής ουσίας για να δώσουν το αποτέλεσμα μιας πληρέστερης γραμμής βλεφαρίδων. Μια θεραπεία τατουάζ με ημιμόνιμο eyeliner στη γραμμή των βλεφάρων θα τονίσει τα μάτια σας, θα ενισχύσει το σχήμα τους και θα δώσει όγκο, κάνοντας τις βλεφαρίδες να φαίνονται πιο πυκνές και γεμάτες.

Fine Eyeliner

250€

Διάρκεια: 3 ώρες

Σε αυτήν την εφαρμογή τοποθετείται χρωστική ουσία ανάμεσα στις βλεφαρίδες και επεκτείνεται μέχρι την κορυφή της γραμμής των βλεφαρίδων, δίνοντάς σας το ισοδύναμο ενός λεπτού eyeliner. Με απόλυτη ακρίβεια και φροντίδα από την Μαρία Λούκα θα έχετε ένα διακριτικό, ανανεωμένο, νεανικό φινίρισμα που είναι κολακευτικό σε όλα τα σχήματα ματιών.

Thick Eyeliner

280€

Διάρκεια: 3 ώρες
Σε αυτήν την εφαρμογή τοποθετείται χρωστική ουσία μεταξύ των βλεφαρίδων και η γραμμή επεκτείνεται πέρα ​​από τη γραμμή των βλεφαρίδων για να δώσει το αποτέλεσμα όπως ενός χοντρού eyeliner με μολύβι. Αυτό είναι κλασικό αλλά και τολμηρό παχύ eyeliner τατουάζ υψηλής ακρίβειας που χτίζεται από λεπτό στο εσωτερικό μάτι έως παχύ και φτερωτό στην εξωτερική άκρη.

Ombre Lips

310€

Διάρκεια: 3 ώρες
Με λεπτό περίγραμμα καθορίζουμε το περίγραμμα των χειλιών και με στρώματα σκίασης γεμίζουμε περισσότερο τα εξωτερικά άκρα των χειλιών, ενώ το χρώμα γίνεται σταδιακά πιο διαφανές προς το κέντρο, προσθέτωντας έτσι όγκο στα χείλη. Ιδανική θεραπεία για γυναίκες που θέλουν να καταπολεμήσουν τα σημάδια γήρανσης, καθώς αποκαθιστά το τόξο του έρωτα και δημιουργεί ένα νεανικό φινίρισμα που διαρκεί.

Full Lip Blush or Color

310€

Διάρκεια: 3 ώρες
Το Lip Blush ειναι μια τεχνική που αναμειγνύει το χρώμα στα χείλη με περισσότερη ή λιγότερη αδιαφάνεια, ανάλογα με το τι θέλετε. Καλύπτει ομοιόμορφα ολόκληρα τα χείλη αλλά το περίγραμμα δεν είναι τόσο καθαρά καθορισμένο όσο με το Full Lip Color. Στο Full Lip Color καθορίζουμε περίγραμμα που μιμείται το lip liner και γεμίζουμε ολόκληρη την επιφάνεια των χειλιών, έτσι ώστε να φαίνονται σαν να φοράτε κραγιόν.

Lip Neutralization

310€

Διάρκεια: 3 ώρες
Η θεραπεία Lip Neutralization απευθύνεται σε άτομα με φυσικά πιο σκούρα χείλη ή σε αυτά που έχουν ένα μελανό χρώμα λόγω συσσωρευμένης μελανίνης. Είναι μια μοναδική και σταδιακή διαδικασία που εξομαλύνει τον τόνο των χειλιών και φωτίζει ελαφρώς τα σκούρα χείλη. Ο στόχος είναι να εξουδετερώσει το μελανό χρώμα και να δημιουργήσει έναν ομοιόμορφο φυσικά ροζ χρωματικό τόνο.

Hyaluron Pen

125€

Διάρκεια: 30 Λεπτά

Το Hyaluron Pen είναι μια νέα, απόλυτα ασφαλής υπηρεσία που χρησιμοποιεί ροή αέρα για να περάσει μόρια νανοκλίμακας Υαλουρονικού Οξέος απευθείας στα ανώτερα στρώματα της επιδερμίδας χωρίς τη χρήση παραδοσιακών βελονών ή ενέσεων! Υπηρεσία χωρίς πόνο, γρήγορη κι ιδανική για όσους φοβούνται ή νοιώθουν άβολα με τις βελόνες αλλά θέλουν άμεσο απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα που διαρκεί 6-8 μήνες.

Φακίδες-Beauty marks

150€

Διάρκεια: 30 Λεπτά

Hμιμόνιμη λύση για να αποκτήσετε Beauty marks ή φακίδες στο πρόσωπο και συγκεκριμένα στη μύτη και στο ψηλότερο σημείο στα μάγουλα, το οποίο θα σας χαρίσει μια sun-kissed και πιο νεανική όψη. Η τεχνική αυτή εφαρμόζεται σε όλους τους τόνους επιδερμίδας, αφού οι χρωστικές ποικίλουν τόσο, ώστε να έχουμε ένα απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα σε κάθε εφαρμογή. Διαρκεί περίπου 1 χρόνο αναλόγως την ποιότητα της επιδερμίδας.

Retouch Appointments

2η Συνεδρία μετά την 1η Εφαρμογή. 

125€

Αυστηρά εώς 30-45 ημέρες μετά την αρχική εφαρμογή. Απαραίτητη συνεδρία για διορθώσεις και τελειοποίηση του αποτελέσματος.

Διάρκεια: 2 ώρες

3η Προαιρετική Συνεδρία Details PMU retouch

125€

Εώς και 30 ημέρες μετά τη 2η εφαρμογή. Συνεδρία για εσάς που ακόμη και μετά το retouch, θέλετε μικρές διορθώσεις προκειμένου να δείχνει αψεγάδιαστο το μόνιμο μακιγιάζ σας. 

Διάρκεια: 2 ώρες

PMU Ετήσιο retouch

180€

12-15 μήνες μετά την αρχική εφαρμογή. Απαραίτητη συνεδρία για την ανανέωση και διατήρηση του αρχικού αποτελέσματος.

Διάρκεια: 2 ώρες

Στις τιμές περιλαμβάνεται ΦΠΑ 24%.
Τα ραντεβού κλείνονται ηλεκτρονικά με προκαταβολή και η αποπληρωμή γίνεται την ημέρα της εφαρμογής.

Aftercare

ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΓΙΑ ΤΑ ΦΡΥΔΙΑ:
Την πρώτη μέρα, μέχρι το βράδυ, ταμπονάρετε ελαφρώς τα φρύδια σας κάθε 30-60 λεπτά με νωπό βαμβάκι ή αποστειρωμένη γάζα. Τη δεύτερη μέρα συνεχίζετε να ταμπονάρετε 3 φορές την ημέρα με ελάχιστα νωπό βαμβάκι ή γάζα και εφαρμόζετε ταμποναριστά λίγη αναπλαστική κρέμα η οποία σας δίνεται από εμας. (Αφού πρώτα την γυαλίσετε στα δαχτυλα να φύγει το έντονο ασπρο της). Για όσους έχουν λιπαρή επιδερμίδα η κρέμα συνιστάται μονο 1 φορά την ημέρα ή και καθόλου. Για όσους έχουν ξηρή και αφυδατωμένη επιδερμίδα η κρέμα συνιστάται 1 με 2 φορές την ημέρα μέχρι να σταματήσουν να ξεφλουδίζουν.
Σημαντικό για τις 3 πρώτες μέρες είναι να αποφύγετε εντελώς το καυτό μπάνιο, τον ατμό και ο,τι άλλο προκαλεί έντονη εφίδρωση. Αποφύγετε το νερό και λουστείτε ξεχωριστά από το σώμα μέχρι να ξεφλουδίσουν τελείως. Αν η επούλωση σας πάρει πάνω απο 10 ημέρες, μπορείτε να ρίξετε νερό στην περιοχή από την 11η ημέρα. Συνιστάται ο ύπνος με μαξιλάρι ταξιδίου για την αποφυγή πίεσης των φρυδιών στο μαξιλάρι καθ’όλη τη διαδικασία επούλωσης.

ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ EYELINER:
Εφαρμόστε αμέσως μετά την εφαρμογή 1-2 φορές ελάχιστη ποσότητα από αντιβιοτική κρέμα, με καθαρή μπατονέτα ή καλά πλύμμένα δάχτυλα. Αποφύγετε το απευθείας νερό για 4-5 ημέρες και λουστείτε ξεχωριστά από το σώμα μέχρι να υποχωρήσει το ήπιο ξεφλούδισμα. Μπορείτε να εφαρμόζετε μια καθαρή παγοκύστη 3-4 φορές την ημέρα για όσο το χρειάζεστε.

ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΓΙΑ ΤΑ ΧΕΙΛΗ:
Ταμπονάρετε συχνά αμέσως μετά την εφαρμογή με ένα νωπό βαμβάκι. Εφαρμόστε 3-4 φορές την ημέρα την αναπλαστική κρέμα για τα χείλη, η οποία σας δίνεται, πάντα λίγη ποσότητα με καθαρή μπατονέτα ή καλά πλύμμένα δάχτυλα. Μπορείτε να χρησιμοποιείτε εναλλάξ ένα δικό σας Lip Balm, αν αυτό σας ανακουφίζει. Το μακιγιάζ στα χείλη απαγορεύεται αυστηρά για 5 ημέρες.
Σημαντικό να πλένεστε γύρω από την περιοχή και δεν χρησιμοποιείτε καθόλου απευθείας νερό για 4-5 ημέρες έως να ξεφλουδίσουν τελείως. Για να πλύνετε τα δόντια σας με ασφάλεια, εφαρμόστε στα χείλη αρκετή βαζελίνη (για μόνωση) την οποία αφαιρείτε ταμποναριστά μετά το ξέπλυμμα.

Να θυμάστε πάντα ότι η τήρηση των οδηγιών για τη σωστή φροντίδα και περιποίηση θα μας δώσει το επιθυμητό τελικό αποτέλεσμα!