Η Μαρία Λούκα ξεκίνησε την καριέρα της στον χώρο της ομορφιάς σαν makeup artist δίπλα στον διεθνώς αναγνωρισμένο Freddy Kalobratso το 2004. Δουλεύοντας επιτυχημένα μαζί του, ξεκίνησε παράλληλα τις σπουδές της στο Μόνιμο Μακιγιάζ το οποίο τελικά την κέρδισε. Για να τελειοποιήσει τις τεχνικές της, ταξίδεψε –και ταξιδεύει διαρκώς- σε όλο τον κόσμο για να εκπαιδευτεί από τους καλύτερους grand masters του πλανήτη. Κάποιοι από αυτούς είναι οι Brow Daddy, Nikora Elena, Mary Ritcherson, Teryn Darling, Marjorie Grimm, Sviatoslav Octenash, Onika Elena, Natalya Yeremenco,  Shay Danielle και Oksana Martynenko.

Για να μπορεί να προσφέρει πιστοποιημένες υπηρεσίες Ιατρικού Τατουάζ με απόλυτη επιτυχία ταξίδεψε μεχρι το Ποζνάν, Λας Βέγκας, Ντουμπάι, Λονδίνο, Βηρυτό και Μπολόνια για να εκπαιδευτεί απο την Dr. Sylwia Nawrot & Sylwia Dobrowolska (AMAZINK AREOLA ON NIPPLE AREOLA RECONSTRUCTION AND SCAR TREATMENT).Τελειοποίησε την τεχνική της στο 3D Areola tattoo με την Νο1 Master στο Ιατρικό τατουάζ Sherah Juarez.

Η Μαρία Λούκα ως Πιστοποιημένη Μικροδερμογράφος και Εκπαιδεύτρια, εξαιρετικά έμπειρη πια στην τέχνη του Iατρικού και του Μόνιμου Μακιγιάζ κάνει πολλές γυναίκες να χαμογελάνε με αυτοπεποίθηση από το 2015, με πάνω από 1.000 εφαρμογές τον χρόνο στον σύγχρονο, ειδικά διαμορφωμένο χώρο της, στη Γλυφάδα, τηρώντας αυστηρά όλους τους κανόνες υγιεινής και ασφάλειας, δίνοντας ιδιαίτερο βάρος στην ποιότητα και τη τεχνολογία των υλικών, χρησιμοποιώντας πάντα τον καλύτερο δυνατό εξοπλισμό.

Βασική της αρχή είναι να προσφέρει τη γνώση και την εμπειρία της σε συνάρτηση με τις δικές σας ανάγκες, αφιερώνοντας τον απαραίτητο χρόνο, με σεβασμό πάντα στις επιθυμίες σας!

Προσφέρει τις υπηρεσίες της και στην εκπαίδευση με προσωπικά σεμινάρια στο Μόνιμο και Ιατρικό Μακιγιάζ, καθώς συνεχίζει κι η ίδια διαρκώς να ενημερώνεται και να εκπαιδεύεται σε καθε νέα τεχνική. Πολλές από τις μαθήτριες της είναι ήδη επιτυχημένες τεχνίτριες στον χώρο του PMU.

What they say...

I love to meet you and hear all about your story